GALAKVÄLL

Bra kväll - svar ja! Handbollsmatchen gick ju som en dans, sjukt vad bra de spelar! Trots att en stor del av laget består av orutinerade och unga killar. Jag längtar redan tills onsdag, då de möter Kuwait. Eller egentligen längtar jag mer tills på torsdag, då värdnationen Kroatien står för motståndet. Det kommer bli en grymt! Det vore så skönt om Sverige kunde vinna.. Men vet ni vad det bästa av allt är? Jo, att den matchen inte börjar fören 20.30. Alltså hinner jag träna mina skidbarn, åka hem, duscha och sätta mig tillrätta i soffan innan det drar igång. Hur bra som helst!

Sen var det Idrottsgalan ja. Alltså jag gillar Idrottsgalan, absolut. Men jag kom och tänka på två saker är lite irriterande..

- Varför ska prisutdelarna prata så länge? Man hinner ju somna innan de har kommit fram till det de egentligen ska göra, berätta vilka de nominerade är och dela ut priset alltså.
- Sluta applådera! Visst, många gör helt otroliga prestationer som man nästan inte ens kan förstå. Men det blir ju bara akward när alla ska stå och applådera i 5 minuter, och idrottskvinnan/mannen försöker avbryta genom att säga "tack" 750 gånger..

Men förutom det så var det helt okej, värdiga vinnare och sådär. Fast egentligen går det inte att säga att någon är mer värd att få pris än någon annan. Det står ju ofta mellan helt olika sporter och prestationer som är väldigt svåra att jämföra.. Kvällens höjdpunkter enligt mig var nog ändå att Kalla tog hem Jerringpriset, att Zlatan inte fick nåt pris.... och Björn Gustafsson såklart!

(haha, jag känner att jag säger emot mig själv litegrann nu med att först säga att ingen är mer värd än någon annan, och sen hissa kalla och dissa zlatan.. men så kan det vara ibland!)


Vad säger du om saken?
Postat av: anna

tack så mkt :)



tycker du inte om zlatan? elelr tolkade jag fel? :S

2009-01-20 @ 14:50:58
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

jasså? jag tycker zlatan är grym! :)

2009-01-20 @ 16:27:44
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Blondhead

Tja Blondhead's.

2 blondes, 2 lifes & 2 heads. Det är inte lätt, belive us.

Läs våran blonda blogg, blondie! ;

http://blondheads.blogg.se

http://blondheads.blogg.se

http://blondheads.blogg.se

2009-01-20 @ 16:39:33
URL: http://blondheads.blogg.se/
Postat av: Sofie

åh, härlig blogg du har: D

2009-01-20 @ 22:52:37
URL: http://sofiehansen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0