TRÖTTER

Det sitter en trött tjej vid tangeterna idag. Kursen vi läser nu, tv/video, är ganska intensiv. Idag lämnade jag lägenheten före nio och var hemma strax efter sju. Tur att det är fruktansvärt roligt och att min grupp är bäst, annars hade det varit lite jobbigt faktiskt. Imorgon är det redigering som gäller, sen är det helg! Jag längtar efter att få sova ut. På tal om sova så tänker jag krypa ner under täcket och kolla på Mästarnas Mästare nu. Missade de i tisdags på grund av handbollen nämligen. Sovgott alla, för det tänker jag göra.

DAGEN SOM VARIT, I PUNKTFORM

 • Strax före åtta befann jag mig i tv-studion på skolan. Omänskligt tidigt med andra ord.
 • Vid tiotiden lämnade jag min grupp i redigeringsrummet och begav mig till tandläkaren.
 • Tandläkaren var snäll. Inga hål här inte!
 • Sen cyklade jag till Maxi, i snöstorm.
 • Väl hemma tänkte jag vila en liten stund. Det gick sådär. Vaknade i panik drygt en timme senare.
 • Kastade sedan på mig träningskläderna och cyklade till gymmet där Lisa väntade.
 • Tränade, blev stark.
 • Gick hem och lagade mat, eller Lisa lagade mest. Hon är bra min sambo!
 • Sen kom jag på att vi var värda lite godis efter tandläkarbesöket, så det blev en promenad till Tokiga Ture. Stor godisbutik med studentrabatt, det gillar vi!
 • Kvällen har handlat om handboll. Och det blev en förlust igen. Nu måste det bli seger mot Tyskland på fredag, annars är det kört.
 • Nu tänker jag ge upp den här dagen och krypa ner under täcket. Godnatt!

INTE BRA, INTE BRA...

13-7 till Sverige efter första halvlek blev 25-27 till Slovenien efter sextio minuter. Vad hände? Beutler var bra i målet, men vad hjälper det när Kim Andersson knappt skjuter överhuvudtaget? Det kan bli svårt, men jag hoppas verkligen att de vinner över Polen imorgon och Tyskland på fredag. Annars blir jag faktiskt rätt ledsen i ögat. Lika ledsen som Johan Pettersson ser ut på den här (oskarpa) bilden från EM 2008.EN MASSA LÄNGTAN

Jag har länge gått och längtat till OS, och efter helgens pallplatser längtar jag ännu mer. Jag hoppas de närmsta tjugofem dagarna går riktigt fort! Som tur är finns det lite annat att underhålla sig med under tiden. Imorgon kväll är det Idrottsgalan och på tisdag börjar handbolls-EM. Trots att Jonas Larholm är skadad och inte ska vara med ser jag fram emot handbollen riktigt, riktigt mycket. EM 2008 var jag och Frida på plats i Trondheim och kikade. I år får jag följa turneringen på tv, men det ska nog gå det med. På tal om Frida så saknar jag den människan också. Hon har åkt till Jamaica och blir där i några månader. Även om det är tråkigt att hon är så långt borta är jag glad för hennes skull ♥ När jag ändå är inne på det här med längtan kan jag tala om att det finns en till person som jag längtar efter väldigt mycket. Men troligtvis ses vi ganska snart, och det gillas.


DET GÄLLER ATT PLANERA

Det är fredag, klockan är lite över tolv, och jag tänker snart krypa ner under täcket. Kvällen har tillbringats i en biosalong med Frida, Viktor, Linnéa och Mia. Vi hade tänkt se Snabba Cash, men var lite sent ute med att boka, så det blev Sherlock Holmes istället. Helt okej! Nu är jag som sagt hemma, trött och frusen. Innan jag somnar tänkte jag försöka planera morgondagen... Det är längd, skidskytte och slalom på tv som jag ska se och nångång innan två måste jag hinna ner på systemet. Efter att ha printscreenat morgondagens Vinterstudio sändningar på svt.se och sen gjort lite ändringar i paint, ser mitt schema för imorgon ut såhär. Håll tummarna för att det håller!


DET VAR LÄNGESEN, JAG VET

Ja det var över en månad sen jag skrev något nu. Men vet ni vad? Jag tänker låtsas som att ingenting har hänt och bara börja igen. För det är min blogg och jag gör precis som jag vill, hähä.

I alla fall så pratade jag precis i telefon med Agnes. Hon är en av dem som tjatat mest på mig att börja blogga den senaste månaden, så det här inlägget får liksom vara tillägnat henne. Förutom att hon är jävligt tjatig och extremt jobbig vissa stunder, så är hon otroligt bra också. Till och med bäst ibland. Bilden här under föreställer henne och mig på min födelsedag, för x antal år sedan. Vem som är vem är inte så svårt att se. En tjej med menlöst ansiktsuttryck och halvöppna ögon, och en blond tjej med lite för lite tänder i munen. Vi var rätt bra på den tiden också ♥


RSS 2.0