BÄST I EUROPA


NEDRÄKNING

80 dagar kvar till friidrotts-VM! Gissa vilken som kommer sitta bänkad framör tvn då? Just de, jag! Fast innan det väntar en hel sommar med olika tävlingar och galor, I like. På tal om friidrott så saknar jag tiden jag själv friidrottade. Alla träningar och tävlingar. Men allra roligast var nog lägren. Speciellt de tre år vi var i Cypern! Det skulle va kul och se filmerna därifrån, när vi springer runt i värmen.

4 dagar kvar till Turkiet! Jag tror nästan inte jag skrivit det här, men i alla fall så åker jag och Frida till Alanya på lördag. Ska bli så otroligt skönt! Vi hade tänkt dra dit i Augusti, men för någon vecka ändrade vi oss och bokade nu istället.  Vi har faktiskt bara varit utomlands tillsammans en gång och det var på högstadiet, så det är verkligen på tiden! Eller ja, vi har varit i London efter det också men det var ju ingen solsemester. Också Norge förstås, men de räknas inte heller..

HELG MITT I VECKAN




Som ni kanske anar blev det lite party igår. Började kvällen hos Frida med Jimmy och Anders. Längesen det bara var vi fyra nu, så det va riktigt mysigt! Sen kom det förbi några till innan vi gick ner på Bockarna. Eller ska jag säga innan vi gick ner till jättekön? Just det, fetaste kön och sjukt mycket folk. Både Frida och jag lyckades bli insmugglade, och tur var väl det med tanke på att det var så många som inte kom in överhuvudtaget. Fast ärligt talat hade jag rätt tråkigt. Så jag gav upp ganska tidigt, käkade lite mat och stack hem. Fick med mig lite folk på vägen som höll mig sällskap till Frida kom hem också. Helt okej kväll, men inte så mycket mer än så. Nytt försök på lördag kanske..?

Förresten så måste jag jobba på min hållning. Jag vill inte se ut som en kutryggig tant när jag fyller 20.

JAG TROR ATT..

.. Peter Jihde är förkyld. Det lät i alla fall så i mina öron nyss när jag kikade på Sporten.
Haha, jag är alldeles för trött för att blogga nu.



Och ja jag vet, det var en veckan sedan jag skrev. Jag ska försöka bättra mig, igen. Godnatt!

SONEBY CITYSPORT

Kan man göra annat än att älska Ballar av stål? Nej, det kan man inte.



KALAS!

Ja idag är det kalas hos Jimmy som står på schemat, eftersom han fyllde 20 år i veckan. Ska bli kul! Om ni vill ha lite kuriosa så har jag varit tillsammans med honom fyra gånger, på låg- och mellanstadiet. Jag har läst igenom lite gamla dagböcker, och 7 maj -99 stod det bland annat såhär "Nu är det jag som är ihop med Jimmy. Vi har varit ihop i unefär 4 månader. Det var han som frågade. För nån dag sen hadde Elina disco. Det var jätte tråkigt." Haha, det var tider det! Särskrivningen och felstavningarna bjuder jag på, jag var trots allt bara nio år.



Grattis!


TRÅKIGT VAR ORDET



Tråkigt. Det är alltid tråkigt att förlora en semifinal, såklart. Men är det inte lite extra tråkigt att förlora mot Kanada? I alla fall i hockey sammanhang, och allra helst när det är tredje året i rad det i händer i VM. Men än är det inte över, Tre Kronor kan ju faktiskt komma hem med en bronsmedalj. Tråkigt nog glittrar brons inte lika fint som guld.. Bajs Kanada.

För att bryta av det negativa med lite glada nyheter, så är det nu klart att Sverige och Finland tillsammans arrangerar hockey-VM 2012 och 2013. Två raka guld på hemmaplan vore väl inte helt fel?


BARCELONA TILL FINAL



Jag pratar såklart om Champions League, klicka på bilden (som är snodd från Aftonbladet) för att läsa mer! Själv är jag alldeles för trött för att skriva något vettigt, vet knappt vad jag tänker. Som tur är har jag redan borstat tänderna, så det är bara att krypa ner under täcket. Godnatt gott folk!

SKÄNK EN SLANT!

 

Tänk att ett ynka blogginlägg kan hjälpa ett litet utsatt barn nånstans ute i världen. Gör som jag och länka till Uppdrag Barn, så skänker du automatiskt 20 kronor till Childhood och kan sova lite extra gott inatt. Det finns ingen anledning att låta bli, do it!

?

Jag sitter här och funderar lite.. Hur gammal är jag egentligen? Utgår man från kvällens aktivitet är jag nog 50 +, jag har nämligen varit på bingo. Jag ska inte förneka att jag faktiskt tycker det är rätt roligt att spela bingo, men då helst bilbingo. Att sitta i en stor sal omringad av mer eller mindre gamla människor känns mindre coolt (även om man kan hitta en och annan ungdom också). Skulle jag sätta punkt där kunde man sätta en ganska hög ålder på mig. Med anledningen till mina funderingar är att jag i söndags var och såg Hannah Montana på bio. Visserligen var jag där som sällskap till Ebba, tio år, men grejen är att jag rös och nästan började böla där inne i biomörkret. Jag lyckades hålla tårarna inne som tur var, småtjejerna hade nog kollat snett på mig om jag haft mascara ränder på kinderna när filmen var slut.

Aja, i slutändan jämnar det nog ut sig ändå, jag är kanske 19 år trots allt. Godnatt.

TILLFÄLLIGT

Tänkte bara säga att designen bara är tillfällig, jag satte mig och började pilla och självklart spårar det ut och blir skitfult. Jag får fixa till det ikväll helt enkelt, nu blir det mat!


1952? HELSINGFORS!

För er som inte vet är jag arbetslös nu för tiden, jag sa nämligen upp mig innan påsk. Så nu är jag hemma och väntar på att sommarjobbet ska dra igång. Eftersom jag ska jobba hela sommaren känns det skönt att vara ledig i maj.

Fast ibland blir det lite långtråkigt måste jag erkänna, som igår till exempel. Regnet öste ner, jag var jättetrött efter helgen, hade huvudvärk och orkade knappt röra mig från sängen. Men samtidigt höll rastlösheten på att ta död på mig. Vad gör man då? Jo man sätter sig och pluggar OS-städer! Eller ja det var i alla fall vad jag gjorde. Efter ett tag fick jag med mig mamma också, och nu sitter faktiskt de flesta sommarstäderna. Jag har fortsatt lite smått idag också, genom att ropa "1968!" eller nåt liknande till mamma, också ropar hon "Ehh, Mexico City!" tillbaka. Ganska nördigt, men har man inget annat för sig så..


NYSTART

Eeh ja, vart ska jag börja.. Ni vill kanske veta anledningen till mitt otroligt oaktiva bloggande de senaste veckorna? Jag skulle ju kunna spela cool och säga att jag var tvungen att ta en paus à la Blondinbella, på grund av att antalet bloggmingel i min kalender blivit alldeles för många på sista tiden. Men nej, jag tror jag håller mig till sanningen istället. Jag har helt enkelt inte haft lust, tid eller ork. Fast efter dagligt tjatande från olika håll, och till och med hot från Enström idag kommer här ett inlägg. Se det som en nystart eller nåt, från och med imorgon blir det andra bullar..


Med tanke på stundande hockey-VM tänkte jag även bjuda på lite ögongodis i form av Linus Omarks redan klassiska straff från tidigare i år. Omark som förövrigt är Tre Kronors snyggaste spelare, enligt mig. Titta och njut!


RSS 2.0