REGN

Lite dålig uppdatering de senaste dagarna på grund av att mitt internet valde att dö i torsdags. Men nu är jag med i matchen igen! Jag hade tänkt kliva upp rätt tidigt idag för att cykla iväg och göra mitt repotage. När klockan ringde och jag upptäckte regnet fullkommligt öste ner stängde jag av väckarklockan och somnade om. Det är absolut ingenting jag ångrar nu när jag ligger i sängen och kollar på skidskytte, hähä.


ONSDAG

Igår fick jag min första hatkommentar här på bloggen, känns bra! Att någon som tydligen tycker att jag är sär offrar sin dyrbara tid för att ge mig en kommentar. Tack så mycket, det värmer :)

Idag ska jag och Lisa gå på jakt efter lite julklappar. Det får nog bli mest mjuka paket från mig i år. Eller i alla fall lätta paket, eftersom att väskan inte får väga mer än tjugo kilo när jag ska flyga hem i jul. Jag ska även ta en sväng förbi hälsocentralen idag, och ta grissprutan. Först i måndags började de vaccinera folk här i Kalmar, rätt världelöst. Fast är det jättemycket folk så struntar jag i det. Jag vet att det är själviskt, men jag orkar inte stå i kö hur länge som helst när jag förmodligen ändå inte kommer bli sjuk. Så ska jag vaccinera mig gör jag det inte för min egen skull.

JAG GILLAR

Ja! Bragdguldet gick till Helena Jonsson. Jag är nöjd. På tal om skidskytte så längtar jag väldigt mycket till imorgon, då det är världscuppremiär i Östersund. Jag gillar även att de verkar ha tänkt på mig när de la schemat för tävlingarna. Onsdag, torsdag, lördag och söndag sänder SVT från Östersund. Men på fredag, när jag har seminarium, är det vilodag. Med andra ord kan jag se all skidskytte och all längdskidåkning den här veckan! Ska bli kul att se om Jonsson och de andra är lika grymma i år som förra säsongen, och om längdskidåkarna har hittat formen sen förra helgen.Just de, tentan gick förresten helt okej. Jag svarade på allt utom en tvåpoängs fråga, så förhoppningsvis har jag skrapat ihop tillräckligt med poäng för att få godkänt. Notisen, analysen och abstraktionsstegen kan dock ha gått hur som helst. Men nu är det bara att lägga tentan bakom sig och börja läsa igenom och analysera texterna till semninariet på fredag. Sen ska två artiklar skrivas nästa vecka innan kursen är slut. Maria har nämnt något pepparkakor... Jag hoppas att hon bjuder på det sista dagen.


FÖRSTA DECEMBER

Dagen har tre positiva saker att bjuda på:
 
♥ Jag får öppna första luckan i chokladkalendern utan dåligt samvete
♥ Julkalendern börjar
♥ Årets bragdmedalj vinnare utses klockan 13.00

Chokladbiten är redan uppäten, julkalandern ska jag kolla på ikväll och vem som vinner bragdguldet får jag ta reda på när jag kommer hem i eftermiddag. Klockan ett är det nämligen dags för tenta igen. Om det kommer gå bra eller inte har jag ingen aning om. Just nu känns min hjärna segare än vanligt, vilket kanske inte är ett så bra tecken. Men på något vis ska det nog gå. Förövrigt hoppas jag att Sarah Sjöström, Helena Jonsson eller Robin Söderling får bragdguldet. Enligt mig är alla tre mycket värdiga vinnare! Men nu ska jag ägna mig åt lite sista minuten tentaplugg och frukost. Det får bli risgrynsgröt, i sann december-anda.


RSS 2.0