SÅ JÄVLA BRAA!

Guld till Hellner och brons till Olsson. Jag vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva... Tror jag gör som Elofsson, Blomqvist och Hård och gråter en skvätt istället. GRYMT!



Bilden är snodd från svt.se

IT'S FRIDAY, I'M IN LOVE

Trots trötthet och huvudvärk sitter det en rätt nöjd tjej vid tangenterna denna fredagkväll.

De senaste veckorna har jag inte haft något socialt liv överhuvudtaget känns det som, eller ja, förutom med dem i min filmgrupp då. Jag har knappt ens träffat Lisa och henne bor jag ändå med! Men jag ska inte klaga, nätterna har jag i alla fall tillbringat hemma i min säng. Vissa i min klass har nämligen sovit på skolan de senaste tre nätterna... Idag hade vi i alla fall slutexamination. Och med tanke på att vi fick jättebra kritik, från både opponenterna och Funke, så det känns verkligen som att det var värt alla timmar vi lagt ner. Nu är det två dagars vila som gäller innan nästa kurs drar igång. I total kontrast till den kreativa och praktiska videokursen ska vi nu läsa 15 poäng rätts- och förvaltningsjournalistik. Skönt att få lite fasta tider och föreläsningar igen, eller?

Förutom den lyckade examinationen har en viss 23-årig tjej från Dalarna förgyllt min kväll. Jag syftar såklart på Anna Haag. Riktigt imponerande att hon lyckades hänga med hela vägen för att sen spurta ner Steira och Kowalzcyk på upploppet. Nu ser jag fram emot sprintstaffeterna på måndag. Det kan bli grymt!


HEJ...

... jag heter Britta Persson och är världens sämsta bloggare.



Och med det sagt glömmer vi att det var nästan en månad sen jag skrev något sist och
börjar om på nytt. Okej? Jag återkommer inom kort med ett (mer eller mindre) vettigt inlägg.


RSS 2.0